de kus van de vampier

by

nutty tatties
aardappel | mimolette vieux | koffie
aan de rand
crémant de limoux Jean-Louis Denois

deux cheveux (premier cheval)
paard | karnemelk | nigella
aan de rand
grauer burgunder 2016 Kranz
de kus van de vampier
eend | knoflook | biet
aan de rand
biodynamite (cuvée) 2016 Pflüger
barbe di nettuno
monniksbaard | zeefruit | algen
aan de rand
riesling granit 2016 Klaus Meyer

Ljubomirs traum
kalf | tomaat | bergamot
aan de rand
lirac 2010 Domaine du Joncier

pigs in space
varken | soja | pompoen
aan de rand
genmaicha

dama dama
hert | hop | kweepeer
aan de rand
les gélinettes 2015 Domaine de la Sansonnière

zeitgeist
stichelton | framboos | bleekselderij
aan de rand
single harvest tawny port 2002 Dow’s
mumbai banana
banaan | vindaloo | geit
aan de rand
une fois de plus… chai-rooibosthee Maison Theodor

Een bijzondere culinaire ervaring: 'op T. gaan’.
Gastronomisch lunchen bij een klein maar fijn
'haute cuisine' thuisrestaurant in Haarlem.