ol’ boyz network

by

de kus van de vampier [Harry Hunnekes]
eend | biet
aan de rand
grauer burgunder 2016 Kranz
man en paard [Jan Heinen]
paard | karnemelk | nigella | tuinkers
aan de rand
blanc de noir spätburgunder 2016 Jean Stodden
C4H6O5 [Harry van Ratingen]
mais | zwarte boon | bloedworst | appel | kefir
aan de rand
deidesheimer herrgottsacker riesling 2016 Georg Mosbacher

bezing, godin, de wrok van Peleus [Jacques en Betty Verstraelen]
aubergine | feta | bergamot | tomaat | knoflook
aan de rand
assyrtiko 2016 Gaia

poule de perle [Thijs Vanmegen]
parelhoen | aardappel | witlof | hop | kweepeer
aan de rand
les gélinettes 2015 Domaine de la Sansonnière
Walliser Alpen [May Steins]
appenzeller | kruidnagel | mesclun
aan de rand
lirac 2010 Domaine du Joncier
crema de San Josep [Wiel Verschoor en Margot van Doorn]
crema | brood | shiso
aan de rand
alvear montilla-moriles solera 1927 Pedro Ximénez

Een bijzondere culinaire ervaring: 'op T. gaan’.
Gastronomisch lunchen bij een klein maar fijn
'haute cuisine' thuisrestaurant in Haarlem.