orange is the new black

by

toatjespap
aardappel | karnemelk | forelkuit
aan de rand
cava brut De Pró met liqueur de sapin

le cheval vert
paard | kefir | nigella | groene tomaat
aan de rand
blanc de noir spätburgunder 2016 Jean Stodden

doctor zhivago
oerbiet | eekhoorntjesbrood | dille

bocadillo con satisfaccion
ui | paddestoelen | kervel | puy linzen
aan de rand
lirac 2010 Domaine du Joncier

orange is the new black
pompoen | umeboshi | eend | sesam | sake
aan de rand
genmaicha

dama dama
hertentong | roodlof | rozijn
aan de rand
blauer portugieser Kastanienberg alte reben 2015 Klaus Meyer

les revenentes
messeklever | kweepeer
aan de rand
poiré fermier Pacory

pasternak
chocola | pastinaak | verveine
aan de rand
thee van verveine

Een bijzondere culinaire ervaring: 'op T. gaan’.
Gastronomisch lunchen bij een klein maar fijn
'haute cuisine' thuisrestaurant in Haarlem.