sot l’y laisse

by

amuse
NL | ui | doperwt | pancetta | lavendel
EN | onion | garden pea | pancetta | lavender

deux cheveaux (premier cheval)
NL | onglet | rauwmelkse kefir | nigella
EN | hanger steak | raw milk kefir | nigella

alghe asparagi
NL | groene asperges | mascarpone | zeewier
EN | green asparagus |mascarpone | seaweed

nutty tatties
NL | hazelnoot | aardappel | koffie | caciottona di capra al fieno
EN | hazelnut | potato | coffee | caciottona di capra al fieno

beet 007
NL | biet | oesterzwam | nagelkruid
EN | beet | oyster mushroom | avens

sot l’y laisse
NL | calicuth | wortel
EN | calicuth | carrot

zeitgeist
NL | stilton | framboos | bleekselderij
EN | stilton | raspberry | celery

tot im schwarzwald (aus der reihe tatort)
NL | chocolade | kers
EN | chocolate | cherry

Een bijzondere culinaire ervaring: 'op T. gaan’.
Gastronomisch lunchen bij een klein maar fijn
'haute cuisine' thuisrestaurant in Haarlem.